Cégünkről

Napjainkban egyre nagyobb szerepet játszik a takarékos energiagazdálkodás, legyen szó családi házról vagy kereskedelmi felhasználásról. Modern műszaki megoldásokkal jelentősen csökkenthető az épületek energia szükséglete, a káros anyag kibocsájtás valamint az üvegház hatású gázok kibocsájtása. Természetesen ez csak kiváló minőségű, megbízható műszaki megoldásokkal érhető el.

A Soltec Kft. 1997 óta segíti azokat a tudatos fogyasztókat, akik önmagukon segítve igyekeznek csökkentetni rezsijüket és megértik, hogy ehhez beruházásokat szükségszerű eszközölni. Minden általunk forgalmazott műszaki megoldásra jól működési garanciát vállalunk, azaz arra, hogy a beruházás végén kialakult komplex épületgépészeti megoldás megfelelően szolgálja az Ön igényeit.

A Soltec Kft. több világcég hazai képviseletét látja el, úgy mint Sonnenkraft , Magen Eco-Energy, IBC Solar , Clage és Danfoss. Kínálatunkban komplett melegvíz, fűtés, és áramtermelési rendszerek találhatóak, azok minden tartozékával. Minden termékünk TÜV vagy hasonló szervezet által bevizsgált gyártmány, kifejezetten szakcégek által kifejlesztve.

Kimagasló hatékonyságú napenergia hasznosítás Nagyteljesítményű elektronikus átfolyós vízmelegítők Napelem modulok Danfoss vezérléstechnika Medence fűtés abszorberrel

A Soltec Kft. 100% magyar tulajdonú vállalkozás mely számos hazai és nemzetközi elismerést vívott ki magának. Cégünk tagjai a Magyar Épületgépészek Szövetségének, a Magyar Épületgépészek Napenergia Szövetségének valamint a Magyar Megújuló Energia Szövetségnek. 2010-ben, 2011-ben és 2015-ben immár három alkalommal a Sonnenkraft márkával végzett munkánkért megkaptuk a Superbrands díjat.

Magyar Épületgépészek Szövetsége Magyar Épületgépészek Napenergia Egyesülete

 

Visszatérés az oldal tetejére >