Fűtés - Vezérléstechnikával - DANFOSS LINK

Danfoss logo

Talán Ön is tudja, hogy fűtési szezonban ha távollétében otthonának hőmérsékletét 3-4°C-kal csökkenti azzal 10-20% költségmegtakarítást érhet el.

Hagyományos módon ez például programozható szobatermosztátok telepítésével kivitelezhető. Ebben az esetben a szelepeket és a termosztátokat elektromos vezetékkel kell összekötni, ami szükségképpen a lakás végigvésésével jár. Ráadásul a programozható termosztátok is igen költségesek. Sok esetben pont ezért utólag nem szánjuk rá magunkat a rendszerünk átépítésére.

Ám most megvan a megoldás!

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek új termékünket a Danfoss Link™-et.

Solarpool

A Danfoss Link™ vezeték nélküli intelligens fűtésszabályozó rendszer egy központi vezérlőből, és a hozzá vezeték nélkül kapcsolódó érzékelőkből, termosztátokból áll. Használatával a ház összes helyiségének hőmérséklete egy központi helyről szabályozható. A felhasználóbarát rendszer beállítása gyerekjáték, a könnyű kezelhetőséget a letisztult formaterv és az egyszerűen használható érintőképernyő biztosítja. A központosított fűtésvezérléssel energia megtakarítás is elérhető, hiszen az éjszakai hőmérséklet csökkentés és a vakáció esetén használható “Távollét” funkcióval az összes helyiségben egyszerre korlátozható a fűtés.

Solarpool

Hogyan működik a Danfoss Link™

Az intelligens központi vezérlés rádió jelekkel kommunikál az egyes szobákban elhelyezett érzékelő-relékkel. Ezek a relék irányítják a helyiség fűtési köreit úgy, hogy az abban található radiátor szelepeket-, vagy a helyiséghez tartozó osztó-gyűjtó szelepeket nyitnak vagy szivattyúkat indítanak. Nincs szükség tehát a központi egység és a helyiségek közötti elektromos vezeték hálózat kiépítésére.

Komfort egy érintésre

Az érintő képernyős központi vezérlés könnyen programozható, így gyorsan és kényelmesen tudja beállítani a szobák napi és heti fűtési rendjét. Menü rendszere átlátható és egyértelmű, megtanulni gyerekjáték. Ha egyes szobákban szeretne tudni felülbírálni a központi vezérlés programját a Danfoss Link speciális termosztátjaival erre is lehetőség van.

Bemutatkozik a Danfoss

Az 1933-ban alakult Danfoss ma több mint 100 országban van jelen. Termékei lehetővé teszik az energiatakarékos felhasználását, az ipar hatékonyságának növelését és az életszínvonal, komfort emelését világszerte.

A Danfoss élen jár a precíziós berendezések, műszerek, az elektronikai alkatrészek és intelligens mechatronikai eszközök előállításában.

A vállalat több mint 18500 alkalmazottat foglalkoztat és világszerte rendelkezik értékesítő cégekkel és képviseletekkel, modern gyárai négy kontinensen is megtalálhatók.

Töltse le prospektusainkat:

(A PDF dokumentumok megtekintéshez szükséges szoftver: Adobe Reader beszerzem).

Tekintse meg a szerelésről készült videót: (angol nyelvű)

További videók:

Árlista:

Típus

Leírás

Danfoss Link CC50 Központi vezérlő egység, 50 körös, PSU
Danfoss Link RS Szobatermosztát
Danfoss Link FT Relé / repeater egység, érzékelővel
Danfoss LinkPR Dugaszolható relé
Danfoss Link HR Beépíthető, rejtett relé
Danfoss Link SB Hőmérséklet érzékelő tartó, FT relékhez (-10°C - +50°C)
Danfoss Link BSU Akkumulátor CC egységhez
Danfoss Link LC Living Connect programozható radiátor szelep
Living ECO Digitális, programozható fűtőtest termosztát
Danfoss Link HC Hidronikus vezérlő, 10 körös

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK: DANFOSS Link reklámfilm (német nyelvű)

 

Visszatérés: az oldal tetejére >